0-7 dagen - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

0-7 dagen

Floor > puppydagboek 9-12-17
0-7 dagen

11 dec:  Eindelijk tijd voor mijn eerste update.  Floor en de pups maken het erg goed. We zijn wel al gelijk begonnen met bijflessen want 11 pups is voor Floor wel erg veel. En het resultaat is er naar want alle pups zijn gelijk al gegroeid. Ik zal later de groeitabel met de geboortegewichten invullen dan kun je zien dat het al zeker geen kleine pups waren bij de geboorte. 
Ik zal voorlopig zeker niet in staat zijn om de website dagelijks te updaten. Ik probeer twee keer per week iets te plaatsen. Als de nieuwe pupeigenaren vragen hebben of gewoon willen weten hoe het gaat kunnen ze mij het beste appen of via messenger een berichtje sturen. Bellen komt niet altijd goed uit omdat ik daar vaak te druk voor ben.

Voor nu de eerste foto's van gisteren en vandaag: (De meeste foto's zijn gemaakt door onze huisfotograaf Esmee ;-)  ) 
14 dec: De pups hebben allemaal een nieuw bandje (kleurtje) gekregen. Ik heb dat ook aangepast in de groeitabel zodat ze wat gemakkelijker te herkennen zijn. Ook heb ik de officiële stamboomnamen ingediend bij de Raad van Beheer. Zoals altijd is Floor's thema: muziek. (al haar nakomelingen hebben dat thema) en zijn de toekomstige pup-eigenaren vrij om zelf een roepnaam te verzinnen. Pas als de pups gechipt worden zal de stamboomnaam aan de hond gekoppeld worden. 
Onze reuen krijgen de volgende stamboomnamen:

Vinchenzo  -   Bono   -    Waylon    - Avicii

De teven noemen wij:

Vajèn   -  Nena   -   Maan    -  Yentle   -  Anouk   - Loïs Lane  -  Lisa Lois.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu