6 Weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

6 Weken

Floor > puppydagboek 25-8-16
6 Weken

De pups zijn gisteren geënt door de dierenarts en zijn kerngezond bevonden. Ik twijfelde daar ook niet echt aan maar je weet het pas zeker na een grondig onderzoek. Ook hebben ze kennisgemaakt met onze trimsalon. Rustig gingen ze op onderzoek uit. Ik heb ze even in bad gezet en op de trimtafel en ook de waterblazer is even aan geweest. Nog niet op volle kracht op ze gericht maar zo dat ze wennen aan het geluid en dat er lichtjes op ze geblazen werd. Zoals verwacht waren ze niet echt onder de indruk. Daarna kropen ze allemaal onder de trimtafel. Lekker stel !
 


10 oktober:  De dagen vliegen hier om. Met puppyvisite, trimmen in mijn salon, het dagelijkse huishouden en natuurlijk met onze pups. Wat treffen we het nog steeds met het weer! Ze kunnen lekker heel veel buiten vertoeven. Allemaal zijn ze om beurten mee naar de straat geweest aan het riempje. Het lopen aan het riempje valt nog niet mee ;-) Terug naar huis willen ze wel, maar meelopen naar de straat niet :-) We blijven oefenen.  
12 oktober: Vanmiddag zijn Esmee en ik met de pups naar de Boerenbond geweest. Eerst met twee pups en daarna met de andere drie. Eerst een ritje in de auto en daarna mochten ze vrij rond lopen in de winkel. Ze vonden het geweldig. In het begin vonden ze het even spannend bij de schuifdeur maar daarna gingen ze "los". Heerlijk als ze zo vrolijk en vrij zijn. Heel even hadden we ze eerst nog in het winkelkarretje gezet, maar ze wilden veel liever zelf rondsnuffelen. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu