2 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

2 weken

Floor > puppydagboek 9-12-17
2 weken

24 dec: De pups zijn nu twee weken en worden vandaag ontwormd. Aangezien ze ook flesvoeding krijgen kan ik het ontwormmiddel mengen met de melk dus zullen de pups er weinig van merken. Voor degene die nog geen afspraak ingepland hebben voor na de kerstdagen mogen mij gerust even mailen/ appen.

Na deze eerste persoonlijke ontmoeting ga ik weer inloopmiddagen houden. Omdat het zo'n groot nest is doe ik dat twee keer per week. Eén keer op een woensdagmiddag en één keer in het weekend. Deze inloopmiddagen zijn alleen bedoeld voor het eigen gezin. (Dus niet voor opa's, oma's ,buren en vrienden) Omdat het anders echt veel te druk wordt.

De data zal ik binnenkort hier op de site zetten. De eerste middagen zijn in ieder geval woensdag 3 januari van 13:30 u tot 17:00 u. En zondag 7 januari van 11:00 u tot 15:00 u.

Rest mij nog iedereen hele gezellige kerstdagen te wensen !


 
Teef Geel
Teef Oranje
Teef Rood
Teef Lichtblauw
Teef Zwart
Teef Wit
Teef Paars
Reu Blauw
Reu Grijs
Reu Bruin
Reu Groen
 
 
28 december:  De pupjes zijn nu 2,5 week oud. We hebben al veel visite gehad van de a.s puppyouders maar er moeten ook nog enkele mensen komen. Iedereen reageert erg enthousiast op ons elftal. Heel leuk! En ook onze Floor geniet van al deze extra andacht.
We zijn begonnen met papvoeding. Dat wil dus zeggen dat de pupjes moeten leren eten uit een bakje. Dat vinden ze maar raar. Bij sommige pups gaat dat redelijk vlekkeloos en sommige pups snappen er helemaal niets van. We blijven oefenen. Uiteindelijk leren ze het allemaal. 
Dat betekent wel dat ze nu allemaal van die plakkerige hoofdjes en lijfjes hebben. Het is vaak een grote knoeiboel maar Floor is niet te beroerd om haar kindjes daarna helemaal te wassen. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu