4 Weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

4 Weken

Verona > Puppydagboek 2015
4 Weken
13-11: We zijn op de helft van deze nestperiode. De laatste week hebben alle pups een groeispurt gehad en vooral teefje wit spant daarbij de kroon.
Vandaag zijn we begonnen met het bijvoeren van vers diepvriesvlees (Carnibest). De pups vonden het heerlijk. Ook staat er nu een bakje water in de puppyren. Puppypap krijgen ze ook nog steeds. Vanmorgen was dat roze gekleurd want de pups moesten weer ontwormd worden. Als toetje fungeert mama Verona. Ook bij haar krijgen ze nog regelmatig een slokje melk.

15-11: Wat jammer dat het net nu zo'n slecht weer is. Het regent en waait dus helaas de pups mogen nog niet naar buiten. En dus moeten de pups zich binnen maar vermaken. Eerst maar eens op ontdekking buiten de puppyren. Dat is wel heel spannend... alleen zonder je zusjes en broertje. 
16-11: Alleen wat foto's vandaag.
17-11: Het moest er vandaag toch maar even van komen. Ondanks de harde wind, toch even met de pups naar buiten. De temperatuur is prima. Ongeveer 15 graden. Door de harde wind waren de stenen buiten droog en zijn ze een minuut of 5 a 6 buiten geweest. Verona wachtte de pups buiten op. Maar spannend vonden ze het wel! Teefje roze was als eerste buiten en onze reu als laatste. Die stond beteuterd te kijken van, ik wil ook,maar ik durf niet zo goed. Uiteindelijk kwam hij toch naar de rest toegelopen, en zochten ze steun bij elkaar.
18-11: Deze ochtend is het nog steeds droog dus daar moeten we van profiteren. De pups mochten weer even naar buiten en nu zelfs ook op het gras. Teefje roze en rood gingen gelijk rondsnuffelen. Teefje wit was wat afwachtender en ons reutje vond het wel heel spannend. Gelukkig bleef mama Verona in de buurt. Het is ook niet niks al die nieuwe ervaringen. Maar binnen een paar dagen (mits het weer het toelaat) zal ook hij vrolijk rondrennen buiten.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu