6 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

6 weken

Floor > puppydagboek 9-12-17
6 weken

21 januari: De pups zijn afgelopen vrijdag gechipt. Ze hebben nu hun officiële stamboomnamen. Ook is er DNA materiaal afgenomen. Naast hun stamboom krijgen de pups dus ook een DNA-profiel.
Vandaag hadden we weer onze bezoekmiddag en het was weer reuze gezellig. De pups hebben de hele middag buiten gelopen en nu zijn ze helemaal doodop. Ze slapen allemaal weer tevreden binnen bij de verwarming.
Voor a.s. zondag 28 januari staat een bezoekje naar de kinderboerderij gepland. Degene die mee willen/kunnen worden rond half 2 hier verwacht. De a.s. puppy-eigenaren mogen dan hun eigen pupje meenemen in de auto en dan rijden we gezamenlijk naar de kinderboerderij. Laten we hopen op mooi weer!!
Voor nu weer wat foto's:
24 januari: De pups kunnen meerdere malen per dag lekker naar buiten. De temperatuur is voor de tijd van het jaar behoorlijk hoog. Het waait wel veel maar dat vinden zij niet erg. Behalve in de puppyren gaan ze nu ook regelmatig de grote tuin in. Lekker rennen en ravotten op het gras. Samen met mama Floor zijn ze al spelend aan het leren. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu