3 Weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

3 Weken

Verona > Puppydagboek 2015
3 Weken
6-11: De pups groeien goed, lopen goed, kunnen zien en horen dus had ik besloten ze twee keer per dag als extra aanvulling pap te geven uit een bakje. Nou mooi niet dus... De dames weigeren alle drie ook maar één hapje te nemen. Als ik het bakje voor hun neus houd draaien ze hun hoofdjes weg. Als ik wat met mijn vinger in hun mondje stop dan smakken ze een paar keer maar daar blijft het dan ook bij. Onze Lars daarentegen die eet wel gelijk zijn bakje leeg alsof hij nooit anders gedaan heeft. Nou ja, het is geen ramp. Ze vinden schijnbaar de melk van mama Verona het allerlekkerst. Eind van deze week zal ik eens kijken of ze wel interesse hebben in vers (diepvries)vlees. 

7-11: Vandaag stond in het teken van puppyvisite. We zijn verwend door Henriëtte en Jacob met een heerlijke slagroomtaart met een foto van Verona en Kyan. Zij worden de baasjes van onze reu Lars die de roepnaam Milow zal krijgen. 's Middags kwamen Monique en Marco, zij krijgen een teefje. Alle "puppyouders" waren erg enthousiast over de pups en gaan nu aftellen... Maar uiteraard komen ze nog vaker kijken gedurende de nestperiode.
8-11: De pups zijn verhuisd. Van de werpkist naar de puppykennel. Het was even wennen voor ze maar onder begeleiding van mama Verona voelden ze zich al snel thuis. Ze kunnen nu veel meer zien en meemaken van ons dagelijks leven. Ook het eten van de pap gaat al stukken beter. Nadat ze het reutje zagen eten werden de teefjes zo nieuwsgierig dat ze ook een hapje mee wilden eten.
9-11: Vandaag alleen wat foto's van onze schatjes: 
11-11: Nu de pupjes  in de puppykennel zitten lijkt het wel of hun ontwikkeling steeds sneller gaat. Het zijn nu al echte mini-newfoundlanders. Ze zijn al hun eigen karakters aan het ontwikkelen maar ze hebben één overeenkomst. Ze houden van knuffelen en aandacht. Van wie zouden ze dat nu hebben? ;-) 
12-11: De laatste dag alweer in "3 weken". Wat gaat het toch snel!! Dat komt ook omdat het voor ons puur genieten is dit nest. Alles verloopt vlekkeloos. De pups groeien goed, met mama Verona gaat het super. Het wordt bijna eentonig, maar wat willen we nog meer? Gisteren na het eten van de pap vielen de pups in slaap  op hun voerbakje :-) Helemaal voldaan! Vanaf morgen gaan we verder in "4 Weken".
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu