Over Luna - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Luna

Luna


LUNA (Eline v.d. Turfhoeve)


  LUNA is geboren op 24-02-2008 bij kennel v.d. Turfhoeve in het Limburgse Horn.

Haar moeder is de bruine teef Camée v.d Turfhoeve en haar vader is Kamp. Nonino v.d. Turfhoeve CW'07.

Ze komt uit een nestje van 6 pups. Tijdens haar nestperiode viel ze al op vanwege haar grote aantrekkingskracht op mensen. En dat is altijd zo gebleven. Luna heeft een zacht karakter en wil het liefst door iedereen aangehaald worden.
Haar gezondheidsuitslagen zijn HD-A, ED-vrij, Cystinurie- genetisch vrij, haar Hart (kleuren/dopplerecho) en ogen zijn vrij van afwijkingen.

Qua exterieur is Luna een uitmuntende hond. De hoogtepunten van haar showcarrière waren wel op de Dogachtigenshow 2009 te Den Bosch waar ze het res. CAC behaalde (van de 53 ingeschreven teven) en de KCM te Zutphen van 2011 waar ze een 2e plaats Uitmuntend haalde in de zwaar bezette openklas van 34 teven.

In het najaar van 2011 heeft Luna haar eerste nestje gekregen. Vijf zwarte pups. Vader van de pups is Queenslands Vito Proud To Present.

Op 31 december 2012 zagen wederom vijf pupjes het levenslicht. Vader van deze pups is Lias Royal Noir von der Rudelsburg.

Op 23 november 2014 heeft Luna haar derde en tevens laatste nestje gekregen. Vader van dit nest is wederom Lias Royal Noir von der Rudelsburg.
Met Luna wordt niet meer gefokt. Ze heeft ons 2 prachtige dochters gegeven waar wij mee verder kunnen in de fokkerij. 


Op 25 juni 2019 is Luna op een leeftijd van 11 jaar en 4 maanden overleden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu