Dracht - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dracht

Verona > Puppydagboek 2015


Dracht 

Wat was ik blij toen ik op de echo de bevestiging zag van de dracht van Verona. Na haar dekking ontdekte ik geen enkele verandering in haar gedrag. Ze was nog even vrolijk en levenslustig als altijd. Niet slomer of ziek (misselijk). Maar er was ook geen reden om aan te nemen dat ze niet drachtig zou kunnen zijn. De echo was dus extra spannend. Gelukkig kwamen er vrij snel vruchtblaasjes in beeld. Wat een opluchting en blijdschap. Onze Verona wordt voor de eerste keer moeder!


We zijn alweer in de laatste week v.d. dracht beland. Ik heb intussen een nieuwe website die ik vanaf heden zelf kan bijwerken. Dus ik hoop dat ik jullie regelmatig nieuwe foto's kan laten zien van Verona en haar (te verwachten) kroost.

Alles is in gereedheid gebracht voor de naderende bevalling. Werpkist opgezet, handdoeken gewassen, nieuwe gekleurde (klitten)bandjes gekocht,warmtelamp opgehangen. Het enige wat we nu nog kunnen doen is wachten en zorgen dat ik uitgerust ben voordat de bevalling begint. Tot op heden (14-10) is alles nog rustig. 
16 oktober: Gisteren heeft Verona de hele dag geslapen. Waarschijnlijk ter voorbereiding op de bevalling. Vandaag is ze erg onrustig. Ze eet nog wel gewoon maar kan niet echt de rust vinden. Ze is wat hijgerig en loopt veel rond. Meer dan afwachten kunnen we nu niet doen. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu