6 Weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

6 Weken

Verona > Puppydagboek 2015
6 Weken

27-11: Vandaag is de dierenarts geweest om de pupjes te onderzoeken en vaccineren. Alle vier de pups verkeren in een blakende gezondheid. Hij zei dat ik trots mag zijn op deze mooie, stevige pups. En dat ben ik ook! Verona en Kyandro hebben voor mooie nakomelingen gezorgd. We hebben nu ook definitief besloten een teefje aan te houden om daarmee onze foklijn hopelijk voort te kunnen zetten t.z.t.Welk teefje het wordt, daar zijn we nog niet helemaal over uit. 

29-11: We hebben een druk weekend achter de rug. Op zaterdag werken en op zondag (vandaag dus) weer visite voor de pups. De mensen zijn allemaal zo enthousiast over de pups en kunnen niet wachten tot ze hem of haar op mogen halen. De eerste pup zal ook al over 12 dagen het nest gaan verlaten. Nog maar niet te veel aan denken... Nog even lekker genieten van ons mooie nestje ...
1 -12: Gisteren zijn mijn collega Linda en haar vriendin Nienke hier geweest. Nienke heeft als hobby dierenfotografie en zij heeft heel veel foto's gemaakt van onze pups en Verona. Ik hoop ze deze week nog te kunnen laten zien. Helaas was het heel slecht weer, dus het zijn enkel binnenfoto's. Onderstaande foto heb ik zelf gemaakt. 
De definitieve keuzes zijn gemaakt. Teefje rood, Elin (roepnaam: Lola) gaat naar Martin,Wilma en Loes. Teefje wit, Marit (roepnaam: Bibi) gaat naar Marco en Monique en teefje roze, Mette blijft bij ons. Onze reu Lars (roepnaam: Milow) gaat naar Jacob en Henriëtte. 
Iedereen is heel blij met zijn/haar keuze dus wat willen we nog meer. Vandaag worden de pups gechipt door een medewerker van de Raad van Beheer  en dan worden ze officieel geregistreerd.
2-12: Eindelijk weer een droge dag. Vanmorgen mochten ze eerst mee wandelen aan het lijntje, en dat viel voor de eerste keer helemaal niet tegen. Ik heb er geen foto's van want ik was alleen. Vanmiddag hebben ze lekker in de tuin gespeeld. Eerst met z'n vieren later waren Verona en Luna er ook bij. Ze hebben zich goed vermaakt.Het zijn lekkere vrije vrolijke pups.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu