7 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

7 weken

Verona > Puppydagboek 2016/17
7 Weken

13-2: Ondanks de zware dagen die we afgelopen week hadden (n.a.v. het overlijden van mijn schoonmoeder) probeer ik toch de pups zoveel mogelijk te socialiseren. Het bezoekje naar de Boerenbond is uitgesteld naar deze week maar staat zeker nog op de agenda. De pups hebben al aan het lijntje gelopen maar dat viel nog niet mee! 
Weer of geen weer, na het eten gaan de pups even naar buiten. Dus ook in de sneeuw. Maar dat kan de pups niet deren. Ze vinden het heerlijk buiten! 
15-2-17: De pups hebben veel nieuwe indrukken opgedaan de laatste paar dagen. Per twee gingen ze mee naar de Boerenbond of naar het park. Ook hebben ze kennis gemaakt met hun grote broer Gabber.Hij is nu 5,5 maand oud.
Vandaag zijn ze allemaal "beoordeeld" door de nestinventrisatie van de NNFC. De pups hebben allemaal mooie donkere ogen, goede (scharende) gebitten, goede staartlengte , goede vachten, etc. Kortom geen fouten. Daar kan ik als fokker alleen maar heel trots op zijn. 
Vanavond zijn de baasjes van Bamse op puppyvisite geweest, ook zij waren erg enthousiast over de pupjes. 
Kortom alleen maar goede berichten waar wij erg tevreden over zijn. 

17-2: Gisteren was collie Abby bij de pups op visite. Abby is een hele sociale hond die de pups rustig benadert. Ideaal voor onze pups om eens kennis te maken met een ander ras. Sommige pups gingen gelijk op onderzoek uit om te kijken of je bij Abby ook kunt drinken, andere pups bewaarden eerst wat afstand maar kwamen later ook los. Kortom weer een leuke leerzame ervaring voor de pups. Een filmpje daarvan vindt u op mijn facebook-pagina.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu