3 Weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

3 Weken

Floor > puppydagboek 25-8-16
3 Weken

16 september: Drie weken zijn de pupjes alweer, en ze zijn verhuisd! De werpkist is weg en de pups zijn verhuisd naar de bijkeuken. De pups lijken ineens een stuk groter. Hun ontwikkeling maakt nu ook grote sprongen. Ze reageren al veel meer op geluiden, en ook onderling spelen ze vaker met elkaar. 
Het eten uit de bakjes gaat al heel wat beter dan in het begin. Eind van de week gaan we starten met vers vlees te geven. Voor nu is het nog steeds pap en melk van Floor. 

18 september:  We hebben een heel leuk, gezellig weekend achter de rug. Alle puppy-eigenaren zijn op visite geweest. En omdat het zo'n mooi weer was zijn de pups al buiten geweest. En konden wij ook lekker buiten zitten. De pups zijn nu in dromenland van alle nieuwe indrukken die ze opgedaan hebben. 
21 september: De laatste update in "3 weken", morgen zijn de pups alweer 4 weken oud en daarmee zijn we al op de helft van de nestperiode. Ongelooflijk hoe snel het allemaal gaat, hoewel de a.s. puppybaasjes daar waarschijnlijk anders over denken.
We hebben een mooie nazomer en dat betekent dat de pups veel buiten zijn. Soms in hun eigen puppyrennetje maar vaak ook op het gras in onze tuin. Daarmee wordt hun wereld al gelijk een stuk groter. De pups krijgen meerdere keren per dag papvoeding, waarna Floor de pups uitgebreid wast. Vandaar ook dat de pups constant onder de "papresten" zitten. Vanaf morgen gaan we enkele maaltijden vervangen door vers (diepvries)vlees voer. 
En gaan we beginnen met de dagelijkse vachtverzorging. Daarover later meer. Voor vandaag weer enkele foto's van afgelopen dagen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu