5 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

5 weken

Verona > Puppydagboek 2016/17
5 weken

31 januari:  Zoals op de groeitabel te zien is hebben de pups een flinke groeispurt gehad. Zowat 1,5 kg zijn ze gegroeid afgelopen week. 
Vandaag zijn de pups gechipt. Vanaf nu hebben ze allemaal hun eigen (stamboom)naam. Ook is er middels wangslijm DNA afgenomen van de pups.

De deur naar buiten staat nu steeds vaker open. Sowieso na elke maaltijd. Ook als het regent. Zo proberen we de pups de eerste stappen naar zindelijkheid bij te brengen. Vaak spelen ze dan nog even met elkaar of met Verona en na ongeveer een kwartiertje (afhankelijk van het weer) gaan de pups weer naar binnen. Daar spelen ze nog even verder of zoeken een lekker plekje op om te slapen. Soms bovenop elkaar en soms helemaal apart van de rest. 

 
2 februari: Wat een prachtig weer vandaag. Een mooie gelegenheid om de wereld van de pups weer wat groter te laten worden. Ze mochten in de tuin spelen. Samen met mama Verona gingen ze op onderzoek uit. Omdat ik zoveel foto's heb gemaakt , heb ik twee collages gemaakt én we hebben foto's gemaakt van elke pup apart met hun stamboomnaam.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu