4 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

4 weken

Floor > puppydagboek 9-12-17
4 weken

6 januari:  Vier weken zijn de pups vandaag en dat betekent dat we op de helft van deze nestperiode zitten. Alle toekomstige pupeigenaren zijn nu op visite geweest en ik heb er bij iedereen een heel goed gevoel over. 
Vanmiddag zijn de pups voor de tweede keer ontwormd. Sinds gisteren eten ze nu naast hun papvoeding ook vers diepvriesvlees. Ze krijgen nu 5 x per dag eten en mogen daarna nog even bij Floor drinken maar ik heb het idee dat de melkgift bij Floor al aan het afnemen is.
Vanmorgen heb ik heel even voor de eerste keer de buitendeur opengezet. Het is nog wel fris maar voor een paar minuutjes kan dat al best. Mama Floor moedigde ze aan om naar buiten te komen maar dat was nog wel erg spannend ;-) 
Morgen maar weer even proberen als het weer het toelaat.
11 januari: De pups gaan nu indien het weer het toelaat vaker naar buiten. In ieder geval na elke maaltijd.Zo zullen zij steeds meer een stukje van de buitenwereld leren kennen. Binnen krijgen ze te maken met het normale gezinsleven en de daarbij behorende geluiden en bezigheden. Dagelijks wordt er gestofzuigd, de wasmachine en droger draaien de hele dag en de radio staat aan. En natuurlijk wordt er heel veel met ze geknuffeld en gespeeld. Het zijn lieve tevreden beertjes. 's Morgens moet ik ze wakker maken voor hun eerste maaltijd. Dat ze goed groeien is aan de foto's wel te zien. Ze maken nu grote sprongen!
De puppybezoekmiddag voor de a.s. puppyouders is deze week op zaterdag tussen 14:00 en 17:00 uur. Vanaf volgende week is het gewoon weer op woensdag en zondag! 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu