Over ons - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Welkom bij newfoundlanders v.h. Korenbloempad


Ik ben Lisette Hol. Samen met Willy, onze kinderen en onze newfoundlanders wonen wij in het gelderse dorpje Boven-Leeuwen.
 
Toen ik een jaar of zes oud was kwam ik via onze buren in aanraking met de newfoundlander. Het was liefde op het eerste gezicht, en die liefde is altijd blijven bestaan.  

Al jarenlang zijn wij in het bezit van deze geweldige honden. De honden die inmiddels overleden zijn hebben een eigen plekje op deze site bij "in ons hart".

Momenteel leven wij samen met vijf dames.


Dit is Luna. (Eline v.d. Turfhoeve). Geboren 24-2-2008 in het Limburgse Horn.Haar vader is  Ch. Nonino v.d. Turfhoeve en haar moeder is Camée v.d. Turfhoeve.  Luna is de moeder van Floor en Verona en oma van Mette en Vajèn. Luna is nu 11 jaar oud en  geniet van haar oude dag bij ons. 
En dit is Floor. (Florence v.h. Korenbloempad). Floor komt uit het eerste nestje van onze Luna en is geboren op 8-10-2011. Haar vader is Queensland's Vito Proud to Present. Floor heeft momenteel drie nestje gehad. Zij wordt niet meer ingezet in de fokkerij.
 
Dit is Verona. (Verona v.h. Korenbloempad) Geboren op 31-12-2012. Zij komt uit het tweede nestje van Luna. Haar vader is Ch.Lias Royal Noir von der Rudelsburg.  Verona heeft twee nestjes gehad.  Met haar plannen wij nog een nestje in de toekomst. 
En dan onze  Mette (Mette v.h. Korenbloempad) . Zij is de dochter van onze Verona en Vercordia's Kyandro. Mette is geboren op 16-10-2015. Met haar plannen wij binnenkort een nestje.
Dit is onze jongste telg: Vajèn.(Vajèn v.h. Korenbloempad). Zij is een dochter van onze Floor en Intermezzo von Widdersdorf. Met haar hopen wij in de toekomst onze foklijn voort te kunnen zetten
Onze honden zijn mijn grootste hobby. Ik ben dagelijks met ze bezig. Grote wandelingen, vachtverzorging en in de zomer waterwerken bij regio "de Betuwe" van de NNFC.
Ik heb verschillende cursussen gevolgd en ben dan ook in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren:honden en katten. Welke ik gevolgd heb bij het cursuscentrum dierverzorging van het Groenhorst college in Barneveld. En daarnaast heb ik ook het diploma: Kynologische kennis 1.

Ik ben ook de eigenaresse van mijn trimsalon "La Luna". Op de site vind u daar meer info over.

Dat mijn leven grotendeels in het teken staat van honden moge duidelijk zijn. Ik geniet daar elke dag van....


Lisette


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu