4 Weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

4 Weken

Floor > puppydagboek 25-8-16
4 Weken

22 september: Wat is het toch een heerlijk stel pups. Doordat het zo'n mooi weer is zijn ze veel buiten. En juist daar maak je de mooiste foto's. Het zijn er teveel om allemaal te plaatsen.Maar ik heb toch twee collages gemaakt.
De pups zijn vandaag voor de tweede keer ontwormd. Vermengd door de pap aten ze het zo op. Ze hebben vandaag ook voor de eerste keer een klein beetje diepvriesvlees op. Ze aten het allemaal gelijk op. Nog niet teveel want de darmpjes moeten daar nog wel een beetje aan wennen. Morgen krijgen ze een klein beetje meer. 
26 september:  Na een gezellig weekend te hebben gehad nu weer even een update van de pups. De pups zijn overdag bijna continu buiten. Als de deur dicht is staan ze al te kijken van, mogen we niet naar buiten? Gisteren hadden we een regenbuitje gehad en daarna mochten ze toch weer eruit. Sowieso na elke maaltijd wil ik ze even buiten zetten. Vaak moeten ze dan ontlasten en dat doen ze dan gelijk buiten. Zo proberen we de eerste stap naar zindelijkheid te zetten. De vleesmaaltijden gaan er nu in als pap. Ze vinden het heerlijk. 
Afgelopen zaterdag had ik de pups even achter in de tuin gezet daar waar normaal de grote honden zijn. Onze dames had ik even in de kennel gedaan zodat de kleintjes rustig de boel konden verkennen. Maar reutje rood dacht daar anders over, tot twee keer toe liep hij door de spijlen heen naar onze  dames. Hij vond het schijnbaar wel gezellig bij zijn tantes en oma :-)


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu