6 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

6 weken

Verona > Puppydagboek 2016/17
6 Weken

6 februari: Gisteren hebben alle a.s puppyouders hun pupje gekozen. Voor sommigen was de keuze snel gemaakt, anderen hadden meer moeite met kiezen. Ze zijn ook allemaal zo leuk!!
De eigenaren kunnen nu allemaal gaan aftellen tot het moment dat hun pupje mee naar huis mag. Dat duurt nog maar twee weken.
Morgen worden de pups eerst nog geënt en nagekeken door onze dierenarts. Natuurlijk gaan wij nog steeds volop door met het socialiseren. In de planning deze week hebben we nog een autoritje naar de plaatselijke Boerenbond, waar ze lekker even rond mogen lopen. 
Op de tafel in de trimsalon waar ze ook kennis gaan maken met de waterblazer en de dagelijkse vachtverzorging. (wat we nu ook al doen maar dan op de grond) en naar het parkje in ons dorp. 
We gaan ze ook al proberen te leren lopen aan het lijntje. Maar dat allemaal later. Voor nu weer eerst wat foto's: 


8 februari:  De pupjes zijn gisteren gevaccineerd en nagekeken door onze dierenarts. We hebben 8 pups die verkeren in een blakende gezondheid. Een prachtig nest! En ook mama Verona kreeg complimenten! 
Vandaag is het waterkoud. De pups gaan tussendoor wel even naar buiten maar verder is het binnen vertoeven vandaag.

10 februari: De pups hebben kennis gemaakt met de trimsalon en de waterblazer.  Dit ging eigenlijk heel erg goed voor zo'n eerste keer. Ook hebben ze weer regelmatig in de tuin gespeeld.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu