2 Weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

2 Weken

Floor > puppydagboek 25-8-16
2 Weken

8-9-16: Alweer twee weken vandaag. Vanaf a.s zaterdag komen de nieuwe puppyeigenaren op visite. Ik ben heel benieuwd wat jullie van onze mannen vinden. Ongetwijfeld vinden jullie ze net zo lief en schattig als wij.  Over het algemeen zijn de pupjes heel tevreden maar soms willen ze hun zangkwaliteiten al laten horen. Dat is ook wel een beetje onze eigen schuld natuurlijk, hadden we ze maar niet naar beroemde zangers moeten vernoemen ;-) Ik denk dat ze al een beetje last hebben van doorkomende tandjes, en dat is ook niet prettig voor ze. 

Vandaag zijn ze voor de eerste keer ontwormd.  En ook de groeitabel is weer ingevuld. 
10 september:   Zometeen komt de eerste puppyvisite. Ik kijk er erg naar uit. En de a.s. puppybaasjes waarschijnlijk ook ;-) De pups reageren steeds meer op ons en onze stemmen. Ze kwispelen af en toe al. Echt heel leuk. Dus voordat de visite komt eerst even quality-time!!
12 september: We hebben een druk weekend achter de rug. Gezellige visite gehad. Verschillende nieuwe puppyeigenaren maar ook de eigenaren van Bamse. Voor Bamse zijn dit zijn eerste nakomelingen dus ook zijn baasjes waren reuze nieuwsgierig naar onze mannen. Iedereen was erg enthousiast over onze vijfling. Wij en de honden (groot en klein) zijn enorm verwend door jullie. En hoewel het echt niet hoeft ben ik er heel erg blij mee. Dank jullie wel daarvoor. 
14 september: De pups hebben zojuist voor de eerste keer pap op. Dat vonden ze toch maar raar. Het werd dan ook één grote kliederboel :-)
Geniet van de foto's! 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu