8 Weken /Afscheid - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

8 Weken /Afscheid

Floor > puppydagboek 25-8-16
8 Weken

De pups zijn bijna allemaal naar hun nieuwe baasjes. Als eerste werd Bruce opgehaald. Hij gaat nu door het leven als "Gabber". Hij woont nu bij Robert en Heidi en newfy Teyla. 
De volgende dag werd 's morgens Kensington opgehaald door Alex en Aukje en hun dochter. Hij woont nu in Friesland en heeft als roepnaam "Kenzo" gekregen.
Daarna mocht Axl Rose mee met Hannie en Roel. Zij noemen hem "Nelson"
Op zaterdag werd Jackson opgehaald. Hij woont nu in Groningen  bij Oeds en Evelien en kids en luistert naar de naam "Jack". 
Als laatste zal Prince eind deze week  het ouderlijk nest verlaten. Hij gaat naar Zeeland, naar Anton en Ingrid en krijgt de naam "Daan".
En hiermee sluiten we het puppydagboek van de pups van Floor en Bamse. Wij kijken terug op een geweldige nestperiode. De pups doen het fantastisch, we hebben heel veel mooi weer gehad, alle pups hebben lieve baasjes gekregen, wat willen we nog meer...

Lieve puppy-eigenaren zorg goed voor "onze" pups, denk aan alle tips die ik jullie gegeven heb omtrent de opvoeding en groei van jullie (nu nog) kleine pup.  Ik wens jullie nogmaals heel veel geluk en gezondheid met jullie v.h. Korenbloempad newfoundlander.

Deze periode sluiten we af, maar we hopen rond de kerstdagen weer pups te mogen verwelkomen. Dit keer van Verona en Bamse.  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu