7 Weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

7 Weken

Floor > puppydagboek 25-8-16
7 Weken

De laatste week dat ons vijftal compleet zal zijn. Wat gaat het toch snel. A.s. zondag komen alle puppyouders op visite, zodat ook zij elkaar kunnen leren kennen. Het wordt dan prachtig weer. Ik kijk er naar uit! Maar nu eerst foto's van gisteren en vandaag.
16 oktober: Vandaag hebben we een fantastische dag gehad. Alle a.s. puppybaasjes zijn op visite geweest. Het weer was prachtig. Het was ongeveer 20 graden. Na eerst gezellig in de tuin koffie gedronken te hebben, heb ik een korte demonstratie gegeven van hoe je het beste je hond kunt borstelen en wat tips gegeven over hoe je het beste de oren en pootjes kunt knippen. Daarna gingen we met z'n allen naar het park van Boven-Leeuwen. Daar hebben de pups even lekker los kunnen lopen. Aan het lijntje lopen ging vandaag ook al gelijk een stuk beter. Ik denk dat we allemaal ontzettend genoten hebben van deze dag. De pups zijn in ieder geval uitgeteld en hebben vandaag weer veel positieve ervaringen opgedaan. 
19 oktober: De allerlaatste dag dat ons nestje compleet zal zijn. Vanaf morgen vliegen de pups uit. Gelukkig niet allemaal tegelijk.Morgen gaat Bruce (Gabber), vrijdag Axl Rose (Nelson) en Kensington (Kenzo) en zaterdag Jackson (Jack). Prince (Daan) blijft nog een weekje langer bij ons. Wel zo fijn ook voor Floor. Zo kunnen we langzaamaan afbouwen.

Gisteren hebben we weer geoefend met wandelen. Het gaat steeds beter. 
Tot slot ga ik jullie nog even overladen met foto's van vanmorgen van de pups bij ons in de tuin. Ze zijn gek op de ronddwarrelende blaadjes. Samen met Floor hebben ze na de regen van vanmorgen even lekker in de tuin mogen ravotten.  Vanaf morgen gaan we verder met week 8 en afscheid. 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu