1 Week - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

1 Week

Verona > Puppydagboek 2015
1 Week 

23-10: De pups zijn vandaag precies 1 week oud. Ze hebben hun geboortegewicht ruim verdubbeld. Vanavond zal ik de groeitabel invullen.

De warmtelamp is nu uit. De temperatuur in de puppykamer is warm genoeg voor ze. Ze gingen toch al niet meer onder de lamp liggen. Waarschijnlijk vonden ze dat al te warm. Gelukkig is de werpkist groot genoeg voor ze om te kunnen kiezen. 
24-10:   Heel af en toe besluit Verona al om de pups zittend te voeden. Aangezien het maar vier pups zijn is dat niet zo erg want ze kunnen toch nog overal gemakkelijk bij. Het is alleen oppassen dat Verona dan niet weer gaat liggen want dan liggen de pups er onder. 
De groeitabel is gisterenavond bijgewerkt. Toen waren ze tenslotte precies één week oud en ik ben bijzonder tevreden over hoe het deze eerste week gegaan is. En hoe snel het ook gaat, maar daar zullen de a.s. puppyouders wel anders over denken. ;-) 
25-10: Een behoorlijk drukke dag hebben we achter de rug. Omdat het weekend is, is het gemakkelijker om met zijn allen hier voor de pups te zorgen. Dat gaf mij de mogelijkheid om alle grote honden even hun wekelijkse kambeurt te geven. Door de week komt het daar nu even niet van. Het was heerlijk weer om lekker buiten met ze bezig te zijn, en na een week in de puppykamer vertoefd te hebben was dat een welkome afwisseling. Er komt al wel steeds meer regelmaat in het drinkgedrag v.d. pups. Als ze hun buikjes volgedronken hebben slapen ze meestal een uurtje of twee. Verona gaat dan vaak (met goed weer) even naar buiten of naast de werpkist liggen.Vanmiddag ging ze zelfs al even met Floor spelen. Voor mij een  teken dat ze zich heel goed voelt.
26-10: Heel vaak zeggen wij tegen elkaar, wat lijkt Verona toch op haar moeder Luna. Niet alleen qua karakter maar zeker ook qua uiterlijk. Verona is groter en natuurlijk wordt Luna al wat ouder maar ik kwam een foto tegen van Luna uit 2011, met haar eerste nestje. (nest van Floor). 
Kijk en vergelijk: 
27-10: Vandaag alleen wat foto's van ons mooie nestje: 
           Hieronder staan Rood, Roze, Wit en Blauw.
28-10: Nieuwe ontwikkelingen bij de pups. Bij teefje wit zijn de oogjes een heel klein beetje open. Helaas heb ik er (nog) geen foto van kunnen maken. En de eerste wankele stapjes worden gezet. Daar heb ik wel foto's van. Voor de rest is het hier nog steeds de hele dag eten en slapen..... 
29-10: De laatste foto's voor deze week. Vanaf morgen gaan we verder in "2 Weken" .
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu