7 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

7 weken

Floor > puppydagboek 9-12-17
7 weken

31 januari: Afgelopen dagen hebben de pups weer veel meegemaakt. Afgelopen zondag zijn we met de a.s. puppyeigenaren naar de kinderboerderij geweest. Iedereen mocht zijn eigen pup in de auto meenemen. Ook de pups waarvan de eigenaren er niet bij konden zijn gingen uiteraard mee. 
Vooraf hadden we koffie/thee met cake. En na afloop kregen we allemaal heerlijke gevulde tomatensoep. Heidi zorgde samen met Lia voor de catering ;-) Het was een gezellige middag. Leerzaam voor de pups en gezellig voor de eigenaren. 
Maandag is de nestinventarisatie van de Nederlandse Newfoundlander Club geweest. De pups zijn één voor één beoordeeld op exterieur en zijn  allemaal goed bevonden. 
Vandaag (woensdag) regende het bijna de hele dag. Tussendoor moesten ze toch even naar buiten. Dus bij binnenkomst maar even drogen met de waterblazer. Ach ja, zo wennen ze er wel gelijk goed aan. 
Morgen zal de laatste dag zijn dat het nest compleet is. Vrijdag gaan de eerste pups naar hun nieuwe baasjes. Iedereen kijkt er reikhalzend naar uit. Voor ons wordt het dan stil maar gelukkig zal Vajèn bij ons blijven. En de gedachte dat alle pups meer dan welkom zijn maakt het voor ons iets gemakkelijker om ze "los" te laten.  
Voor nu weer de foto's en video (gemaakt door Aad) van afgelopen zondag.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu