3 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

3 weken

Verona > Puppydagboek 2016/17
3 Weken

 15 januari: Op dit moment zijn alle a.s. puppy-eigenaren op visite geweest. Alle pupjes zijn bewonderd, geknuffeld en gefotografeerd. Ook mama Verona vond het erg gezellig al die aandacht.  Zoals op de groeitabel te zien is zijn de pupjes allemaal weer lekker gegroeid. Ze worden steeds alerter. Ze reageren op mijn stem, ze spelen met elkaar, ze kwispelen soms en af en toe hoor ik een klein blafje. 
Geniet weer mee van de foto's: 
17 januari: Er is toch niets mooier dan in de werpkist bij de pups te gaan zitten en te genieten van deze 8 prachtige pups. Ze spelen steeds meer met elkaar en met de knuffels. 
20 januari: De pups zijn verhuisd! Ze zitten nu in een veel grotere ruimte en kunnen veel meer zien. Ze worden nu veel meer bij ons dagelijks leven betrokken. Aankomende tijd gaan wij volop beginnen met het socialiseren van de pups. Dat begint binnenshuis met kennismaken van alle huiselijke geluiden zoals de wasmachine, de wasdroger maar ook de stofzuiger e.d. Hopelijk kunnen ze in de loop van volgende week ook eens naar buiten maar daar is het nu nog veel te koud voor. Drinken bij Verona doen ze voortaan staand. Uiteindelijk gaat Verona wel zitten en spelen met de pups maar als ze drinken blijft ze staan. Ze poetst ze nog steeds volop. Topmoedertje!! 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu